"Stormschade aan uw schutting?

We bieden snelle hulp, reparatie en vervanging van uw schutting. In ons winderige land is stormschade een reëel risico. Verzekeraars dekken schade vanaf windkracht 7.

 

Volg deze 4 stappen voor een vlotte afhandeling:

  1. Maak foto's van de schade: Voordat er verdere actie wordt ondernomen, is het belangrijk om gedetailleerde foto's van de schade te maken. Dit dient als belangrijk bewijsmateriaal voor uw verzekeraar en geeft ons een goede voor een kostenraming.

  2. Stel de situatie veilig: Indien mogelijk, neem voorzorgsmaatregelen om verdere schade te voorkomen, zoals het tijdelijk ondersteunen van losse delen van de schutting.

  3. Meld de schade bij uw verzekeraar: Neem direct contact op met uw verzekeringsmaatschappij om de schade te melden. Een snelle melding kan het claimproces versnellen.

  4. Bereken de kosten - Vraag hier direct een offerte aan! Voor een nauwkeurige kostenraming kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende offerte opvragen. We zorgen ervoor dat u een gespecificeerde offerte krijgt waarmee u de herstelkosten aan uw verzekeraar kunt onderbouwen.

Inboedel- of Opstalverzekering?

Voor schade aan de woning, zoals een omgewaaide schutting, kunt u een beroep doen op de opstalverzekering. Voor tuinmeubilair geldt de dekking van de inboedelverzekering.

 

Vragen over reparatie of vervanging? Neem contact op voor deskundig advies en vraag online een offerte aan."